Start Start Stołówka szkolna
Stołówka szkolna PDF Drukuj Email
Wpisany przez Administrator   
środa, 30 września 2015 12:01
STOŁÓWKA SZKOLNA ZAPRASZA

Informacje dotyczące żywienia:

Przerwa obiadowa: 12:25-12:45

Cena jednego obiadu dla ucznia 3,00 zł * ilość dni nauki w danym miesiącu
Cena obiadu dla personelu szkoły 8,89 zł * ilość dni pracy w danym miesiącu

Pełną kwotę za obiady należy wpłacać do 15 -go dnia każdego miesiąca.

Płatności za obiady można dokonywać w następujący sposób:
  • na konto PKO BP 59 1020 2313 0000 3402 05 15 1370  w tytule wpłaty koniecznie zaznaczyć za jaki okres wnoszona jest opłata imię i nazwisko ucznia , dostarczyć potwierdzenie wpłaty w nieprzekraczalnym terminie dwóch dni intendentowi szkoły.
    Adres do przelewów za obiady:
    Szkoła Podstawowa Nr 44 im. Marii Curie-Skłodowskiej
    40-354 Katowice ul. Morawa 86
    Dotyczy Budynku przy Brynicy 7

    W przelewie należy wpisać tytuł wpłaty, imię i nazwisko dziecka, klasę i dopisek: dotyczy Budynku przy Brynicy 7

  • gotówkowo u intendenta szkoły od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00-10:00.

W razie nieuregulowania płatności w terminie obiad nie będzie wydawany.

Zwrot kosztów za niewykorzystane posiłki może nastąpić tylko wtedy,gdy zostanie spełniony jeden z następujących warunków:
  • w przypadku planowanej nieobecności w szkole należy zgłosić ten fakt przynajmniej 1 dzień wcześniej/osobiście lub telefonicznie/ do intendentki tel. 32/256-98-87
  • w razie choroby  najpóżniej do godziny 8:00 danego dnia.
Odliczenia będą dokonywane w następnym miesiącu. Nieobecności niezgłoszone nie będą odliczane.

Ze stołówki korzystają osoby wnoszące opłaty indywidualne lub których dożywianie dofinansowują inne instytucje /np.MOPS/.
Uczniom ,którym żywienie finansuje MOPS obiady są wydawane na podstawie decyzji lub bezpośrednim zgłoszeniu tego faktu przez pracownika socjalnego.
Jadłospis tygodniowy wywieszony jest w gablotce przed stołówką szkolną.

Zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 26 sierpnia 2015r potrawy sporządzane są z minimalną ilością soli,kompoty bez dodatku cukru a inne napoje słodzone miodem.

Potrawy smażone oraz ryba podawane będą raz w tygodniu.
Potrawy mogą zawierać składniki, które mogą być przyczyną alergii lub nietolerancji np. seler, gluten, ryby, jajko itp.
Zastrzegamy zmiany w jadłospisie.




Poprawiony: wtorek, 05 września 2017 17:48
 
Joomla 1.5 themes, hosting company.

Biuletyn Informacji Publicznej

bip-org.jpg